Time apartments

Huoneistomme ovat yksilöllisesti ja harkiten sisustettuja sekä täysin kalustettuja. Huoneistot ovat 1-3 huoneen kokoisia ja soveltuvat 1-5 henkilölle. Huoneistot sopivat mainiosti väliaikaiseksi vuokra-asunnoksi työn tai muun väliaikaisen tarpeen ajaksi. Meillä voit asua lyhyt- tai pitkäaikaisesti, mitä pidempään asut sen edullisempaa se on.

Huoneistot sijaitsevat eri osoitteissa Jyväskylän keskustassa, Ylistönmäellä ja Halssilassa.

info(at)timetostay.fi

Tutustu huoneistoihin

Time Apartment Vaasankatu

Vaasankatu 29 40100 Jyväskylä

+358 1454 77390

Vaasankadun kaksiomme sijaitsee boheemilla Jyväskylän Yläkaupungilla. Alakerrassa pitää majaa Suomen Paras Time Hostelli 2021. Täällä majoitut mukavasti jopa viiden hengen seurueella. Keittiö on täysin varusteltu ja sieltä löydät kaikki tarpeellinen huoneistossa kokkailuun. Säilytystilaa huoneistosta löytyy ruhtinaallisesti. Pyykinpesumahdollisuus on taloyhtiön tiloissa alakerrassa. Ravintolat, kaupat ja muut sympaattiset pikkuliikkeet sijaitsevat nurkan takana. Jyväskylän Yliopiston Kampus upeine taloineen ja puistoalueineen löytyy takapihalta.

Time Apartments Ylistönmäki

Ylistömäentie 33 40500  Jyväskylä

+358 4547 7390

Ylistönmäen huoneistomme sijaitsevat ihastuttavassa luonnonläheisessä ympäristössä Jyväskylän Ylistönmäellä. Yksiömme ovat kaikki pohjakerroksessa. Huoneistot sijaitsevat alueen ainoassa asuinkäyttöön tarkoitetussa talossa, joka on valmistunut kesäkuussa 2020.  Keittiö on varustettu moderneilla laitteilla ja varustukseen kuuluu kaikki tarvittava, joka mahdollistaa huoneistossa kokkailun. Säilytystilaa löytyy mukavasti. Huoneistoissa on pyykinpesukone. Varustukseen kuuluu myös silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivain sekä siivousvälineet. Ylistönmäen Kampus sijaitsee huoneistojen välittömässä läheisyydessä ja keskustan palvelujen tuntumaan pääset helposti kävellen Ylistönmäen siltaa pitkin. Ulkoilureiteille pääset sujuvasti suoraan ulko-ovelta.

Pappila Boutique Apartments

Vapaudenkatu 26 40100 Jyväskylä

+358 14 5477 395

Tämä ylellinen loft-asunto sijaitsee Jyväskylän Vanhan Pappilan yhteydessä upealla paikalla. Asunto mahdollistaa rauhallisen ja miellyttävän majoituksen vain kävelymatkan päässä keskustasta ja muista palveluista. Asunto on sisustettu huolitellusti kaikki tarpeet huomioon ottaen. Asunto soveltuu mainiosti yksin majoittuvalle tai jopa neljän hengen porukalle.

Tervetuloa viihtymään tähän tyylikkääseen ja persoonalliseen Pappila Apartments asuntoon.

Time Apartment Kärpänkuja

Kärpänkuja 40500 Jyväskylä

+358 4547 7393

Rauhallisessa luonnonläheisessä Halssilan kaupunginosassa oleva valoisa täysin varusteltu asunto. Asunnossa on 1 makuuhuone jossa 2 erillistä 90×200 vuodetta, olohuone jossa vuodesohva 2:lle sekä divaani, täysin varusteltu keittiö ja 4 hlö ruokapöytä+tuolit. Iso suojaisa takapihan terassi, jossa ruokailu ja grillausmahdollisuus. Kylpyhuone ja wc, sekä pyykinpesumahdollisuus. Wifi ja ilmainen pysäköinti.

Time apartment Jänönkuja

Jänönkuja 40500 Jyväskylä

+358 4547 7394

Halssilassa rauhallisella omakotialueella söpöäkin söpömpi kämppä kahdelle hengelle.

Asunnossa on erillinen makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja eteinen. Täysin varusteltu keittiö, makuuhuoneessa on led-tv, nojatuoli, ilmalämpöpumppu jolla saa huoneiston viileäksi kesäkuumalla ja lämpöiseksi talvipakkasilla. Lisäksi talvella on käytössä ihana uuni jossa voi polttaa puita. Kylppärissä on suihku, wc ja pyykinpesukone.

Pihassa on vaatimaton ulkogrilli jossa voi avotulella kokkailla ja pihassa myös ulkokalusteet. Pihassa hyvä ilmainen pysäköinti ja autonlämmitystolppa. Keskustaan hurautat 10 min fillarilla tai vuokraskuutilla joita on ympäristössä runsaasti. lähin kauppa n. 1,5 km keskustaan 3 km

Villa Ateljeerinne

Nojosniementie 40800 Laukaa

+358 4547 7394

Järvinäköalalla varustettu Villa Ateljeerinne tarjoaa majoitusta noin 13 km:n päässä Jyväskylän keskustasta. Tämä upea kolmikerroksinen talo majoittaa jopa 12 henkeä. Talosta löytyy mm. 5 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, useampi kylpyhuone ja WC, ruokailu- ja oleskelutiloja sekä terassi ja parveke.

Villa on hyvin rauhallisella alueella ja myös omaa pihaa löytyy rutkasti. Lämpiminä päivinä on mukava illallistaa terassilla tai vaihtoehtoisesti ihastella järvimaisemaa parvekkeelta.

Villalla viihtyy mainioisti myös talvi pakkasilla. Voit joko lämmitellä takan ääressä tai käpertyä vilttiin ja katsoa elokuvia teatterityylisessä oleskelutilassa.

Kirjautuminen

Näin helppoa se on. Varaa netistä ja kirjaudu sisään. Katso video.

Varustelut

Huoneistojen varustelutaso vaihtelee asunnoittain. Kaikissa huoneistoissa on laadukkailla vuodevaatteilla pedatut erillisvuoteet ja pyyhkeet valmiina. Oma kylpyhuone ja täydellisesti varusteltu keittiö. Osassa huoneistoja on myös pyykinpesukone.

Meillä on omia maksullisia pysäköintipaikkoja ja kadunvarressa on maksullinen tai kiekkopaikallinen pysäköintimahdollisuus. Pidemmissä varauksissa teemme erillissopimuksen pysäköinnistä.
Kaikissa huoneistossa wifi nettiyhteys

Hyvä tietää

Huoneistomme ovat itsepalveluhuoneistoja ilman respaa. Ovissa on älylukot, joihin saat koodin tekstiviestinä varauksen jälkeen.
Hintaan sisältyy vesi, sähkö, netti, vakuutus ja arvonlisävero 10%.

Huoneisto on varattu vain varauksessa mainitulle henkilömäärälle, ylimääräisistä henkilöistä on sovittava erikseen.

Meillä asut väljemmin ja edullisemmin kuin perinteisissä hotelleissa. Koska meillä jokainen siistii omat jälkensä ennen uloskirjausta, meillä on edullisempaa kuin hotellissa. Tarkistamme, desinfioimme ja petaamme pedit aina ennen seuraavaa vuokralaista.

Pidempiaikaisissa varauksissa huoneiston vuokra on mahdollista maksaa maksulinkin kautta verkkopankkitunnuksilla, laskulla ja Jousto-osamaksulla.

Lue varaus- ja peruutusehdot täältä.

Huoneistot sijaitsevat kaikki kävelyetäisyyden päässä keskustan palveluita.
Meille voit aina soittaa ja etsimme Teille parhaan mahdollisen kohteen, jossa viihdytte varmasti.