YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT SEKÄ JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Time Hostellin majoitustiloissa sekä kalustetuissa asunnoissa.

Näitä ehtoja sovelletaan asuntojen vuokraus ja majoitusvarauksiin, ellei erityistä muuta sopimusta ole laadittu. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin majoitusvarauksiin, jotka tehdään Time Hostel internet- sivustojen kautta.

1. VARAUS ja VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. Hotelli voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi. Time Hostellilla on oikeus veloittaa koko varauksen summa ennakkona heti vahvistuksen jälkeen.

2. HOTELLIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä Hostellissa klo 11 ja huoneistoissa ja kalustetuissa asunnoissa klo 12.00 mennessä. Time Hostellilla voi olla tästä poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä. Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi luottokortilla tai muulla sovitulla tavalla.  Muussa tapauksessa hotelli voi myydä huoneen edelleen. Mikäli olet maksanut varauksen kokonaisuudessaan ennakkoon voit saapua majoitukseen klo 16.00 jälkeen mihin aikaan tahansa, ilman erillistä ilmoitusta. Jos saavut hotelliin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, hotellin on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.

3. VARAUSTAKUU

Varauksen varmistamiseksi varaus maksetaan etukäteen, ellei toisin sovita. Yrityslaskutuksissa laskutustiedot toimitetaan varauksen vahvistamiseksi.

4. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen sisäänkirjautumisaikaa. Jos jätät saapumatta, Time Hostellilla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta koko varauksen hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.

5. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi Time Hostellille. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

6. MAKSUT

Varaus on maksettava etukäteen viimeistään sisäänkirjauspäivää edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Varaus voidaan maksaa myös erillisellä sopimuksella osamaksuna.
Jos Time Hostel ei ole tehnyt ennakkovarmennusta luottokortiltasi, Time Hostellilla on oikeus asiakkaan sisään kirjautumisen yhteydessä periä varausmaksu varauksestanne kokonaisuudessaan. Time Hostelli hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Time Hostel ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Time Hostellilla on oikeus tehdä kansainvälisten luottokorttien haltijoille varauksen yhteydessä veloitus ja ennakkovarmennus luottokortilta. Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä hotellin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Time Hostellilla on oikeus veloittaa koko varauksen summa ennakkona heti vahvistuksen jälkeen.

7. MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Huomioithan, että Paytrail veloittaa ostosumman lisäksi kunkin maksutavan mukaisen (1-2e) maksutapalisän. Mahdollisen peruutuksen yhteydessä maksutapalisää ei palauteta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

8. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN

Kohteissamme noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jokaisessa kohteessa on omat säännöt ja varaajan tulee niitä noudattaa. Yleisesti jokainen siistii kohteessa omat jälkensä, tiskaa astiat ja vie roskat. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa varatusta kohteesta ja siitä saattaa seurata jopa 500 euron vahingon korvaus. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista. Turvallisuussyistä vain kohteeseen sisään kirjautuneet henkilöt päästetään huoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä. Kohteissa ei saa harjoittaa elinkeinoa päästämällä ylimääräisiä henkilöitä kohteeseen sisään.

9. VASTUU ASIAKKAAN OMAISUUDESTA

Vastaat itse omista matkatavaroistasi. Time Hostel ei vastaa varatussa kohteessa olevasta asiakkaan omaisuudesta. Time Hostelli ei vastaa  pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.