Time Rooms

Time Rooms on kodikas hotellitasoinen, mutta hostellityyppinen majoitusvaihtoehto Sairaala Novan vieressä.

Vaihtoehtoina on 1- 3 hlön yksityishuoneita omalla kylppärillä tai jaetulla kylppärillä. Keittiö, pelihuone, kirjasto ja ruokailutila on yhteinen ja kaikkien käytettävissä.

Huoneissa on ihanat laadukkaat ja valmiiksi pedatut vuoteet. Ainutlaatuinen seinä- ja kattotaide ovat uniikkia, joita et voi nähdä muualla.

+358 1454 77391
info(at)timetostay.fi

Hoitajantie 4, 40630 Jyväskylä

Tutustu huoneisiin

1 hlön huone jaetulla kylpyhuoneella

Tässä huoneessa on ihana 90 cm leveä yksittäinen vuode sekä 80 cm leveä vuodetuoli. Valoa tuova ikkuna pimennysverhoilla sekä pieni työpöytä ja 40″ smart tv sekä huippunopea wifi yhteys.

Hinta alkaen 60 e / 1 hlö

1- 2 hlön huone parisängyllä & jaetulla kylpyhuoneella

Tässä huoneessa on ihana 160 cm leveä yksittäinen vuode. Valoa tuova ikkuna pimennysverhoilla sekä pieni työpöytä ja 40″ smart tv sekä huippunopea wifi yhteys.

Hinta alkaen 70 e / 2 hlöä

1- 2 hlön huone parisängyllä ja omalla kylpyhuoneella

Tässä huoneessa on ihana leveä parivuode, oma kylpyhuone, isot valoa tuovat ikkunat pimennysverhoilla sekä pieni työpöytä ja 40″ smart tv sekä huippunopea wifi yhteys.

Hinta alkaen 80 e / 2 hlöä

2 hlön huone jaetulla kylpyhuoneella

Tässä huoneessa on ihanat 90 cm leveät yksittäiset vuoteet. Valoa tuova ikkuna pimennysverhoilla sekä pieni työpöytä ja 40″ smart tv sekä huippunopea wifi yhteys.

Hinta alkaen 80 e / 2 hlöä

2 hlön huone omalla kylpyhuoneella

Tässä huoneessa on ihanat 2 erillistä 90×200 vuodetta, oma kylpyhuone, iso valoa tuova ikkunat pimennysverhoilla sekä pieni työpöytä ja 40″ smart tv sekä huippunopea wifi yhteys.

Hinta alkaen 90 e / 2 hlöä

2-3 hlön huone lisävuoteella & jaetulla kylpyhuoneella

Tässä huoneessa on ihanat 90 cm leveät yksittäiset vuoteet sekä 80 leveä vuodetuoli. Valoa tuova ikkuna pimennysverhoilla sekä pieni työpöytä ja 40″ smart tv sekä huippunopea wifi yhteys.

Hinta alkaen 80 e / 2 hlöä

Kartta

Arvostelut Googlessa

4,7 74 Arvostelua

Time Rooms yhteistilat

Huoneet sijaitsevat sairaala Novan vieressä, josta on hyvät kulkuyhteydet myös keskustaan. Aamu tai iltapalan voit valmistaa hyvinvarustellussa yhteiskeittiössä tai piipahtaa sairaala Novan kahvila-ravintolassa, joka on auki aamu varhaisesta iltamyöhään.
Pysäköinti viereisessä P-Sairaala pysäköintitalossa tai ulkopaikoilla. Kohteessa myös sähköauton latauspiste.

Lämmön / sähkön osto eTolpasta 20 snt/kWh
Ylimmältä pysäköintitasolta löydät eTolpat, niiden käyttämiseen tarvitset älypuhelinsovelluksen. Lue lisää: https://eparking.fi.

Lue lisää pysäköinnistä.

Kaikissa huoneissa wifi nettiyhteys
Lemmikit ei sallittuja.

Hyvä tietää

Time Rooms on avaimeton ja pääset huoneen varattuasi liikkumaan kätevästi koodeilla juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Time Roomssissa ei ole erillistä vastaanottoa, vaan sisään- ja uloskirjautumiset tapahtuvat omatoimisesti koodien avulla.

Time Rooms hinnat ovat dynaamiset ja muuttuvat kysynnän sekä tarjonnan mukaan. Esitetyt hinnat ovat alkaen hintoja mutta joskus on tarjouksia ja hinta voi olla myös edullisempi kuin esitetty alkaen hinta.

Lue varaus- ja peruutusehdot täältä.

Henkilökuntamme työskentelee kohteessa päivittäin, ja saat heiltä helposti lisätietoja sekä apua, jos kohtaat ongelmia.

Meille voit aina laittaa myös viestiä tai soittaa. Haluamme tehdä majoittumisestasi helpon ja ainutlaatuisen kokemuksen.

Käytössä on Whatsapp, Signal, SMS, ja sähköposti.

Huone on varattu vain varauksessa mainitulle henkilömäärälle, ylimääräisistä henkilöistä on sovittava erikseen.

Pidempiaikaisissa varauksissa huoneen vuokra on mahdollista maksaa maksulinkin kautta verkkopankkitunnuksilla, laskulla ja Jousto-osamaksulla. Ota silloin yhteyttä.

Meille voit aina soittaa ja etsimme Teille parhaan mahdollisen kohteen, jossa viihdytte varmasti.